Professionals

Tips voor het aanvragen van een offerte bij een Administratiekantoor in uw eigen regio

BTW verhoging 2012 heeft een aantal tips op een rij gezet om u te helpen een betrouwbaar en deskundig administratiekantoor, boekhouder en een belastingadviseur te vinden.

*Een beroep zoals Boekhouder en een belastingadviseur zijn vrije beroepen. Iedereen kan een administratiekantoor starten.
*Zowel particulier als zakelijk blijft u verantwoordelijk voor de belastingaangifte. Het ministerie van Financiën geeft aan niet te waarschuwen voor een louche boekhouder of Administratiekantoor.
*Check dus goed de website en een linkedin profiel van het Administratiekantoor, Boekhouder en belastingadviseur waar u een offerte heeft aangevraagd.
* Maak duidelijke afspraken met het Administratiekantoor waarmee u in zee gaat. Weet wat je krijgt en tegen welke prijs.
*Spreek af per kwartaal een goede rapportage te ontvangen.
*Lever indien nodig een goede administratie aan.

Btw verhoging 2012 maakt het mogelijk voor u simpel online vrijblijvende vragen te stellen aan belastingadviseurs en administratiekantoren. Zo komt u veel te weten overeen belastingadviseur en/of een administratiekantoor. Vrijblijvend aan te vragen voor zowel particulieren als zakelijk gebruik.

Een belastingadviseur voor onder andere:
 Particulier advies;
 Zakelijk advies.
Een administratiekantoor voor onder andere:
 Administratie;
 (BTW) Belastingaangifte;
 Jaarrekening;
 Boekhouding.

Toe aan een administratiekantoor? BTW verhoging 2012 helpt u verder. Ook als u van administratiekantoor wilt overstappen of prijzen van administratiekantoren wilt vergelijken. De eenvoudigste manier om een administratiekantoor te vinden die bij u past en uw (btw) belastingaangifte, jaarrekening of boekhouding uit te besteden voor zowel zakelijk alle rechtsvormen als particulier.

https://humblerise.com/